Maak Ruimte! brengt mens en organisatie tot bloei

 

Ciska Pouw 

Ciska Pouw is opgeleid tot docent, econoom en organisatie- en cultuurverander deskundige. Al op jonge leeftijd realiseerde ze zich dat ze een grote sensitiviteit heeft voor alles wat zich tussen mensen in en rondom organisaties afspeelt. Noem het een extra zintuig voor dat wat niet gezegd en getoond wordt maar wel van grote invloed is op het succes van (organisatie) veranderingen en transities. Ciska staat bekend om haar vermogen zich te verbinden met de ander en razendsnel tot de essentie door te dringen. Haar benaderingswijze als procesbegeleider, adviseur en coach is dusdanig ontwapenend dat het onbespreekbare bespreekbaar wordt. Met haar tomeloze energie brengt ze mensen in beweging en inspireert ze hen tot het creëren van nieuwe mogelijkheden. Theory U en systemisch werk zijn belangrijke ingrediënten in haar werkwijze. Nieuw Leiderschap gaat wat Ciska betreft over het vermogen tot verbinden, het gebruik maken van (zintuigelijke) waarneming, het stellen van de juiste vragen en het in afstemming met de omgeving creëren van nieuwe oplossingen.

Ciska Pouw

+31(0)614373792

info@ciskapouw.nl

 

Mariëtte Stolk 

 ‘Out beyond ideas of wrong doing and right doing, there is a field. I'll meet you there - Rumi’

Mariëtte Stolk is opgeleid als bedrijfseconoom en heeft de masterclass Theory U gedaan. Verder is zij in opleiding bij Almaas als bewustzijnsteacher. Sinds 1999 is zij als ondernemer actief. Zij nodigt alleen al door haar aanwezigheid uit tot diepgaand inzicht en ontwikkeling van de dialoog, de uitdaging, mens en daarmee organisatie. Daarmee faciliteert zij de ontsluiting van potentieel dat vaak onaangeroerd blijft. Haar kracht komt goed tot zijn recht in de vorm van coaching, leiderschapsontwikkeling en procesbegeleiding van organisatieontwikkeling. Hier ligt haar ruime ervaring. Voorbeelden zijn leiderschapsteamontwikkeling en coaching Achmea, strategietraject DeKey en organisatieontwikkeling DudokWonen. Haar stijl kenmerkt zich door eenvoud in helderheid met verdiepende kwaliteit vanuit de kracht van haar eigenheid. Binnen Maak Ruimte houdt Mariëtte zich voornamelijk bezig met leiderschapsontwikkeling en coaching.

  

 

Marion Boons

Marion Boons heeft bij ING een jarenlange ervaring opgedaan als HR professional waaronder als Change en Organisatie consultant. In deze rol adviseerde zij het management op diverse organisatie- en verandervraagstukken. Ook coachte en begeleidde zij managers in hun leidinggevende rol. Marion is tevens een gecertificeerd en ervaren facilitator Management Drives; een organisatieadviesinstrument dat is gebaseerd op de drijfveren van mensen. In haar loopbaan heeft zij diverse (management) teams op dit terrein begeleid. Zij is gedreven en weet op een enthousiaste en doortastende wijze mensen naar hun kracht te begeleiden en nog meer uit zichzelf te halen. Marion coacht en begeleidt managers en (management)teams op leiderschap- en teamontwikkeling. Ook coacht en traint zij medewerkers en teams op samenwerking en communicatie, met oog en gevoel voor mens en organisatie. Haar behaalde Master Degree NLP vormt daarbij een waardevolle toevoeging in haar werkwijze als (team)coach, veranderkundige en trainer.