Ruimte om te denken is ruimte om te doen

Arnold Burlage

Arnold Burlage

“Helpen de synergie in samenwerkingsverbanden te verzilveren”

Arnold is een ervaren interimmanager en toegewijd sparringpartner voor bestuur en directie. Hij heeft een uitstekend trackrecord als directeur en professional in zakelijke dienstverlening, financiële instellingen, zorg en not-for-profit organisaties. Hij werkt aan leiderschap met een breed inhoudelijk repertoire om complexe veranderopgaven of grootschalige vernieuwing van propositie en bedrijfsvoering (innovatie en greenfields) te realiseren.

Ook helpt hij de synergie in samenwerkingsverbanden te verzilveren. Zijn expertise is gericht op financial & risk control, governance, kwaliteit van dienstverlening en merkontwikkeling. Als teambuilder heeft Arnold een scherp oog voor menselijk potentieel en een passie voor jong talent. Door een persoonlijke benadering, zorgvuldigheid in het proces en authentiek optreden in alle kwesties, groeien duurzame relaties van toegevoegde waarde op korte en lange termijn.

Wij maken graag ruimte voor u!


Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken om de mogelijkheden van ruimte maken voor u, vul dan het contact formulier in.