Ruimte om te denken is ruimte om te doen

Christiane Lorenz

Christiane Lorenz

“De cliënt ontmoeten met mijn eigen veelzijdige levenservaring, internationale achtergrond en continue bijscholing.”

Christiane is een zeer ervaren executive coach en trainer. Als transformator weet zij op een subtiele en doortastende wijze de natuurlijke intelligentie op het pijnpunt van de cliënt te activeren. Hierdoor voelt deze zich weer verbonden en in de flow. Dit helpt om vanuit nieuwe perspectieven op zichzelf en zijn vraagstuk, en uitgerust met praktische tools de gewenste stap te zetten. Door haar eigen veelzijdige levenservaring, internationale achtergrond en continue bijscholing

kan de cliënt ontmoeten en achterhalen waar hij zich met zijn dieperliggende vraagstuk bevindt. Christiane is opgeleid als sociaalpedagoge, Bewegingstherapeute, Coach & Trainer Innovatie en Manifesting Results, Voice-Dialogue/Drama, Mindfulness. Zij volgde ook negen jaar scholing aan de School voor Zijnsoriëntatie. Christiane was actief als leidinggevende en zelfstandige, in Nederland en daarbuiten.

Wij maken graag ruimte voor u!


Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken om de mogelijkheden van ruimte maken voor u, vul dan het contact formulier in.