Ruimte om te denken is ruimte om te doen

Lourens Walraven

“Synergie vinden tussen mensen en processen om echt te veranderen”

Lourens is een specialist op gebied van bedrijfskunde en informatica. Hij heeft veel ervaring met procesoptimalisatie, kwaliteitsverbetering (ISO 9001) en stuurinformatie. Zijn bijdrage aan organisatieverandering leidt vanuit inzicht en overzicht naar input voor zelfsturing.

Hij is een goede projectmanager met oog voor resultaat én de mens. Hij zorgt ervoor dat de visie en strategie van bovenaf vertaald wordt naar de werkvloer, en dat veranderinitiatieven bottom-up ontstaan die raken aan de koers van de organisatie. Hij gaat voor een win-win situatie voor het organisatie- en medewerkersbelang.

Door op alle lagen mensen en processen te verbinden is hij altijd op zoek naar nieuwe kansen om het morgen beter te doen dan vandaag. Door zijn praktische aanpak te combineren met een systemisch insteek weet hij verandering écht mogelijk te maken. Hij weet dat organisaties succesvol zijn in een lerende omgeving van continue verbetering.

Lourens is een Lean Black Belt processpecialist en heeft een rijke ervaring met het begeleiden van verbeterteams volgens Agile en Scrum werkwijzen.

Wij maken graag ruimte voor u!


Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken om de mogelijkheden van ruimte maken voor u, vul dan het contact formulier in.