Ruimte om te denken is ruimte om te doen

Aafke Osse

Aafke Osse

“Wie bergen wil beklimmen, kan zich niet op de vlakte houden”

Aafke is een stevige verandermanager voor (cultuur)verandertrajecten in complexe omgevingen. Ze opereert al jaren als executive coach en begeleidt personen en (management)teams in conflictsituaties. Haar kracht ligt in het zien van potentieel en het verbinden van mensen

Ze zorgt voor een stevig achterliggend concept, breed draagvlak en creatieve werkvormen om zo verschillende organisatielagen aan te spreken. Op die manier werkt ze ontwikkel- en resultaatgericht op individueel,

groeps- en organisatieniveau. Aafke is founder van MaakRuimte!, SisinBiz (Sisterhood in Business en Sisterhood in Leadership) en medeoprichter van Van Vieren BV en kinderopvang Fibou. Ze werkte jaren bij Berenschot als adviseur en is sinds 2001 onderneemster.

In 2011 schreef ze het boek MaakRuimte! over leiderschap aan complexiteit. Momenteel onderzoekt ze welk leiderschap integrale samenwerking vraagt in verschillende contexten.

Het boek ‘MaakRuimte!’

Auteurs: Aafke Osse, Evelien Schipper, Roos Moll
€ 19,95 (inclusief verzendkosten)

Wij maken graag ruimte voor u!


Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken om de mogelijkheden van ruimte maken voor u, vul dan het contact formulier in.