Sisterhood in Leadership

Sisterhood in Leadership: meerwaarde voor de vrouw en haar organisatie

Sisterhood in Leadership richt zich op de ontwikkeling van vrouwen binnen organisaties. We zijn gelieerd aan Sisterhood in Business, waarin vrouwelijke onderneemsters elkaar via mentoring en peership helpen hun potentieel te realiseren.

Sisterhood in Leadership gaat over het vrijmaken van onbenut potentieel van vrouwen. Het doel is vrouwen te stimuleren elkaar uit te dagen, te steunen en te inspireren. Op die manier halen ze het beste uit zichzelf en elkaar. Dit alles voorbij de concurrentie en het ploeteren. Door de krachten te bundelen creëren we een directe meerwaarde voor de organisatie die vrouwen leiden of waarbinnen ze carrière maken.

Het is onze ambitie Sisterhood vanzelfsprekend te maken en vrouwen te helpen hun onbenut potentieel in te zetten om leiderschap te geven aan de toekomst.

Dat doen we met:

  • In company Sis In leadership – leiderschapsprogramma
  • Peer circles
  • Trusted Dialogues
  • Een Personal Board

De nieuwe emancipatiegolf

Het is tijd voor een nieuwe emancipatiegolf die gericht is op het empoweren van vrouwen. Een golf waarbij de kracht van verschillen wordt benut en een krachtige ander geen concurrent is, maar een sparringpartner. Wij geloven dat het organiseren van vrouwelijk mentorschap binnen organisaties een stimulerend effect heeft op het versnellen van professionele en zakelijke groeiambities van vrouwen en feminien leiderschap. Als vrouwen de dialoog met zichzelf en elkaar aangaan, creëert dat echte versnelling die hinderende patronen op allerlei gebieden kan doorbreken. Vrouwen zijn met hun ervaring, inzicht en kennis vaak al een rolmodel en inspirator voor anderen.

We nodigen vrouwen nadrukkelijk uit om te participeren in deze dialoog en daarmee nieuwe lading te geven aan de term Sisterhood in Leadership. En wat dat kan betekenen voor de positie van ondernemende vrouwen in organisaties, de boost van ambities en vrouwelijk leiderschap in het bijzonder.

Kijk op www.sisinbiz.nl. voor meer informatie.

Behind every woman should be a tribe of women who have her back, so they help each other to own there power and live there potential.

 

Aafke Osse
co-founder Sisterhood in Business (SisInBiz)

Wij maken graag ruimte voor u!

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken om de mogelijkheden van ruimte maken voor u, vul dan het contact formulier in.