Ruimte om te denken is ruimte om te doen

Eveline van Veelen

Eveline van Veelen

“It is sometimes hard to see the picture if you are in the frame.”

De passie van Eveline ligt bij verandering en mensen. Met een gerichte focus op resultaat, gecombineerd met aandacht en inzicht in mensen zorgt ze dat er iets gebeurt in organisaties of teams. ‘It is sometimes hard to see the picture if you are in the frame’, is haar motto. Juist daar kan zij bij helpen.

Ze is betrokken, scherp, oprecht en werkt met veel energie en plezier. Met haar kennis en ervaring helpt Eveline directeuren/managers en managementteams snel tot de kern van een vraagstuk te komen.

Zo ontdekken zij wat er nodig om vooruitgang te realiseren. Eveline ondersteunt bij het uitdenken van de oplossing en de benodigde verandering bij de mensen. Ze levert geen rapport op en blijft niet langs de lijn staan. Ze stapt erin en werkt gezamenlijk aan het traject.

Thema’s waar ze mensen op coacht, zijn het stellen van grenzen, persoonlijke effectiviteit, balans werk/privé en het terugvinden van plezier.

Wij maken graag ruimte voor u!


Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken om de mogelijkheden van ruimte maken voor u, vul dan het contact formulier in.