Executive search & interim management

MaakRuimte! Executive search en Interimmanagement

Samen met onze opdrachtgever voelen wij ons verantwoordelijk voor het vinden van een nieuwe directeur of bestuurder die de gestelde doelen kan realiseren. Ook voor werving en selectie van toezichthouders (Raad van Toezicht of Raad van Commissarissen) kunt u ons inschakelen. Wij hebben ruime ervaring met het werven voor deze specifieke functies en komen met een efficiënte procedure snel tot een shortlist van vier geschikte kandidaten. Bovendien zorgen we voor goede afstemming met ondernemingsraden of andere medezeggenschapsorganen.

Ons netwerk

Wij hebben een uitgebreide database en onderhouden intensief contact met een grote groep commissarissen, toezichthouders en directeuren. Dit netwerk helpt ons actief bij het vinden van de juiste kandidaten. Het voordeel van deze aanpak is dat in de meeste gevallen werken met de beste kandidaten die een uitstekende reputatie hebben.

Executive Search

Onze werkwijze bij het invullen van bestuurders- en directiefuncties is gebaseerd op vier vitale onderdelen:

  • 1. Werving
  • 2. Selectie
  • 3. Besluitvorming
  • 4. Introductie

Omdat wij het wervings- en het selectieproces in eerste instantie parallel opstarten, werken we zeer efficiënt zonder concessies aan onze kwaliteitseisen. Een compleet proces kan zo binnen twee maanden afgerond kan zijn.

Interimmanagement

Wanneer u tijdelijke versterking van uw organisatie op eindverantwoordelijk niveau of voor het managen van complexe projecten zoekt, staat MaakRuimte voor u klaar. Een aantal van onze partners heeft als interim-directeur en/of projectmanager veel ervaring met complexe projecten. Daarnaast beschikken wij over een divers netwerk van ervaren interimmanagers en projectmanagers die op verschillende niveaus in uw organisatie inzetbaar zijn.

Being challenged in life is inevitable, being defeated is optional.

 

Roger Crawford

Wij maken graag ruimte voor u!


Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken om de mogelijkheden van ruimte maken voor u, vul dan het contact formulier in.