Trusted Board voor Commissarissen en RvTleden.

Ons Commissaris / RvT aanbod, onder de naam Trusted Board voor Commissarissen en RvTleden.

Een vertrouwde context, waarbinnen de gesprekken net een stap dieper gaan voorbij bestaande overtuigingen. Dat is wat wij bieden zodat jij (en de gehele Commissariaat/ RVT)  in jouw context meer impact kan maken.  Door het bewuster inzetten van jouw eigen talenten en potentieel. Denk hierbij aan het bewustzijn van het effect van je huidige rol als persoon (of als geheel Commisaris/RvT)  en inzicht in andere opties met mogelijk meer impact.

 

Wij, Marlies de Ruyter de Wildt en Aafke Osse hebben het volgende aanbod ontwikkeld, omdat we merken dat er samen nog meer waardevolle impact gecreëerd kan worden.

Purpose Board

Transitie naar de nieuwe tijd draait om verbinding van jouw purpose met die van de organisatie in haar context. Werken vanuit ‘hartsverbinding’ is een energiegenerator waarbij alle kennis en kunde beschikbaar komt. Ons verdiepend programma helpt om voorbij hardnekkige patronen en overtuigingen te komen in het organisatiesysteem en in jezelf. Echt impact creëren vraagt kwetsbaarheid en moed, juist als commissaris of toezichthouder.

In deze Purpose Board, creëer je vanuit een eigen vertrouwde groep waarin je elkaar helpt om de 2020-leiderschapsrol te pakken vanuit pro-actief toezicht.

Personal Council

Betrokken commissarissen en toezichthouders reflecteren op hun persoonlijke en organisatievraagstukken. Zij verbinden zich vanuit hun hoofd en hart met hun taak. Wij creëren een veilige omgeving waar je in een kleine vaste groep deelt wat je bezig houdt en leert van inzichten van de andere deelnemers. Discreet en vertrouwelijk. Vanuit good governance en onze jarenlange persoonlijke ervaring als commissaris/toezichthouder en als begeleiders van transitieprocessen en leiderschapsontwikkeling.

Inspiration Dinner

Voor de verdieping van je rol als commissaris bieden we inspiratie en een verdiepende dialoog op relevante thema’s onder het genot van een diner en een goed glas. We bespreken bijvoorbeeld de integratie van ‘soft controls’ (cultuur, gedrag en reputatie) in je toezichtroutine, het belang van een maatschappelijke antenne, de relatie met de bestuurder en je rol ten opzichte van de stakeholders van de organisatie. Samen met interessante tafelgenoten op vergelijkbare posities.

Jaarlijkse zelfevaluatie

Aan tafel ontstaan de beste gesprekken en verdiepen relaties. Vergroot de kwaliteit van de jaarlijkse zelfevaluatie van de raad met een diner in vertrouwelijk setting. Met als resultaat een pro-actieve blik naar de toekomst. Voorbereid en begeleid door experts.

Toezichtvisie

Vergroot de effectiviteit van de raad als collectief met een gedeelde visie op hoe de raad het toezicht vorm wil geven voor het bestuur en de besturing van de organisatie. Voorkom misverstanden, spreek rolopvattingen uit en vergroot de impact voor de stakeholders van de organisatie. Passend bij de situatie en de wensen bieden we een programma op maat.

 

Voor meer informatie zie  trustedboard.nl

 Marlies en Aafke hebben met hun Trusted Board een veilige ontmoetingsplaats voor toezichthouders gecreëerd, waarin ruimte is om elkaar écht te zien op onderwerpen die het hoofd en hart bezighouden.

Connie Maathuis Voorzitter RvT Buitenfonds
en lid RvA ITvitae + St Leergeld Amersfoort

Wij maken graag ruimte voor u!

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken om de mogelijkheden van ruimte maken voor u, vul dan het contact formulier in.