Personal Boards Retreats

Personal Board Retreat voor eindverantwoordelijk bestuurders/leiders/onderneemster

Voor vrouwelijke ’top’leiders en/of onderneemsters bieden we deze Personal Board Retreat van 4 dagen aan. We houden Retreats op prachtige inspirerende plekken. Meestal in Portugal, in de Algarve, in onze Villa met zwembad, tennisbaan, prachtige buitenkeuken en dakterras met waanzinnig uitzicht en 8 minuten rijden van zee. En in januari waren we in Knokke, ook in een adembenemende privé villa vol waanzinnige kunst, 4 minuten lopen van zee.

 

Een retreat bestaat uit een verdiepende reis van 4 dagen en wordt voorafgegaan door een persoonlijke intake. Als resultaat weet jij weer waar je ten diepste voor staat, wat je fuck-up patronen zijn, kun je om jezelf en elkaar lachen en heb je het vertrouwen en de wil dit potentieel te leven. Bovenal heb je een groep vrouwen die elkaar gaat helpen dat te doen… als jij daarvoor open staat, die benut en zelf bijdraagt… kortom als je sisterhood leeft!

 

Interesse, laat het ons weten, dan kijken we of je in een groep past en of het concept voor jou passend is.

Personal Board Retreat voor millennials leidinggevende/onderneemsters

Voor millenials, senior professionals, leidinggevenden en onderneemsters die hum eigen kracht en energie beter willen benutten op alle levensgebieden. Die hun talent in de wereld willen zetten en verschil willen maken. Het gaat om bewust worden; Wat wil en kan jij? Waardoor werden de keuzes in jouw leven tot nog toe gestuurd? Stevigheid opbouwen, patronen doorbreken en koers geven aan jezelf en elkaar.

 

Als resultaat weet jij waar je ten diepste voor staat, wat je fuck-up patronen zijn, kun je om jezelf en elkaar lachen en heb je het vertrouwen en de wil dit potentieel te leven. Bovenal heb je een groep vrouwen die elkaar gaat helpen dat te doen… als jij daarvoor open staat, die benut en zelf bijdraagt… kortom als je sisterhood leef!

 

Interesse, laat het ons weten, dan kijken we of je in een groep past en of het concept voor jou passend is.

Wij maken graag ruimte voor u!

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken om de mogelijkheden van ruimte maken voor u, vul dan het contact formulier in.