MaakRuimte! voor ons

Onze methodes en visie voor uw leiderschap

Onze missie

Het talent van elke medewerker en leidinggevende ontsluiten is onze essentie. Ons bestaansrecht is dat we die unieke talenten herkennen, erkennen en beschikbaar maken voor individuen en organisaties. Door talenten te vertalen naar concrete resultaten en innovaties profiteren organisaties hier optimaal van. Omdat we dit op een duurzame manier doen, ontstaat een persoonlijke organisatie met mensen die aanspreekbaar zijn op hun functioneren.

Waarom MaakRuimte?

U weet dat uw mensen het verschil maken bij het realiseren van de gewenste verandering. Tegelijkertijd ervaart u veel complexiteit waardoor bestaande oplossingen niet of onvoldoende werken. Wij zijn ervan overtuigd dat het daarom nodig is ruimte te maken in hart, hoofd en handelen. Om dat waar te maken werken we samen met beslissers, beïnvloeders en uitvoerders op het gebied van organisatieontwikkeling. Samen zoeken we naar nieuwe wegen om fundamentele verandering en beweging in en tussen organisaties te initiëren en te faciliteren. Dat doen we steeds vanuit onze kernwaarde: verbinden, innovatief, duurzaam, betrouwbaar, resultaatgericht.

MaakRuimte gaat verder dan mentale concepten en biedt ervaringen waarin deelnemers doorleven wat een nieuwe koers voor henzelf en hun organisatie inhoud.

  • Een vernieuwende organisatie neerzetten
  • Mensen in beweging krijgen
  • Innovatiekracht ontwikkelen
  • Inspirerend leiderschap

Hoe wij werken

Vooraf verdiepen wij ons in het vraagstuk van uw organisatie en verbinden we ons met jullie ambities. Vervolgens bepalen we wie van onze mensen het beste bij uw vraagstuk past als persoon en vanuit zijn of haar professionaliteit en expertise. Wij willen duurzame verandering en vernieuwing tot stand brengen met een sterke ervaringsgerichte aanpak die beklijft. Dat vergt een sfeer van vertrouwen en openheid, waarin mensen buiten gebaande padden en patronen leren, creëren en innoveren. Via nieuwe inzichten en nieuwe vormen van leren ontstaat een nieuw perspectief met verbluffende resultaten, doordat mensen zich eigenaar voelen.

Wij zijn graag uw partner in:

MaakRuimte helpt het zelflerend vermogen te vergroten, waardoor de organisatie meer wendbaar en medewerkers, klanten en stakeholders gelukkiger worden.

Jan van Janssen
Ceo Telecom company

Wij maken graag ruimte voor u!


Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken om te ontdekken hoe ook u ruimte kunt maken? Neem dat contact op via het contactformulier.