Personal boards

Personal boards voor ambitieuze vrouwen die van een uitdaging houden

SIS-TER-HOOD een dialoog van vrouw tot vrouw over wat Hindert, Bindt en Inspireert

 

Personal Boards zijn kleine, sector overschrijdende, met zorg samengestelde groepen vrouwen, met mede-deelnemers van vergelijkbaar niveau die regelmatig bijeenkomen.

 

Deelnemers fungeren als elkaars persoonlijke Board ‘raad van bestuur’. Deelneemsters zijn leiders of bedrijfseigenaar op senior niveau die contact zoeken met leeftijdsgenoten die de specifieke kansen en uitdagingen van een vrouw en leider op een uitdagende positie in een bepaalde levensfase begrijpen.

 

We organiseren meeslepende Personal Boards, om dappere gesprekken te voeren over de meest lastige kwesties in werk en leven. Deelneemster inspireren elkaar en worden geïnspireerd door elkaar ons. Wij dagen de vrouwen tot het uiterste uit en om hun meest authentieke leiderschapsstijl aan te scherpen. We houden elke vrouw verantwoordelijk voor haar dromen en talenten en haar steun aan anderen om die van hen te realiseren en te leven. Vanuit sisterhood creëren we samen een ‘tribe’ waarin jullie als peers met en van elkaar leren en op elkaar terug kunnen vallen. Omdat jullie dan elkaar zo goed kennen, dat jullie elkaar echt rugdekking kunnen geven en empoweren.

 

Als vervolg op de retreats bieden wij maandelijkse meetings aan waarin jullie elke keer weer her-inneren aan wie je bent waar je voor staat en hoe je vanuit jouw ‘zijn’ krachtig bent en verbinding kan leggen in elke situatie. Hierbij werken we onder andere met opstellingen en energiewerk

Wij maken graag ruimte voor u!

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken om de mogelijkheden van ruimte maken voor u, vul dan het contact formulier in.