MaakRuimte! om te doen,
wat de “bedoeling” is

Open programma’s

Naast ons incompany aanbod hebben we ook een aantal open programma’s. Voor deze programma’s kunt u zich aanmelden. In overleg bespreken we vervolgens of het programma aansluit bij u behoefte en bij de groepssamenstelling. Hieronder staan een aantallen van onze open programma’s, maar we hebben meer aanbod. Neem gerust contact op als u daar vragen over heeft.

3-daagse verbindend leiderschap

Het 3 daagse Verbinden leiderschapsprogramma is ontwikkeld door Aafke Osse en Sandra Adank, beide zeer ervaren in systemische werken. In een kleine groep met deelnemers onderzoek je jouw valkuilen, triggers, kwaliteiten en patronen in jouw rol als verbindend leider. Dit versterkt en voedt zodat je nog meer vanuit verbinding met jezelf in contact met de ander, je kunt manifesteren in deze sterk veranderende wereld. Heerlijk toch?

 

Uiteraard zullen wij werken met opstellingen en communicatie stijlen. Het programma bestaat uit twee dagen inclusief een overnachting op een prachtige plek; “Buitenplaats de Hoornboeg” in Hilversum, de derde dag vindt een paar weken later op dezelfde locatie plaats. Wij kijken er naar uit om weer, live in een groep, gelijkgestemde mensen te inspireren.

 

Mogelijk past deze driedaagse verdieping jou, maar misschien denk je ook aan een collega of vriend(in)?

Trusted Board, verdiepende intervisie, voor Commissarissen en Toezichthouders

Binnen de Trusted Board, verdiepende intervisie creëren Marlies de Ruyter de Wildt en Aafke Osse een vertrouwde context, waarbinnen de gesprekken net een stap dieper gaan voorbij bestaande overtuigingen. Zodat jij (en de gehele Commissariaat/ RVT) in jouw context meer impact kan maken. Door het bewuster inzetten van jouw eigen talenten en potentieel. Denk hierbij aan het bewustzijn van het effect van je huidige rol als persoon (of als geheel Commisaris/RvT) en inzicht in andere opties met mogelijk meer impact.Sluit jij aan bij jouw Trusted Board?

Trusted Board is voor mij een plaats waar ik andere professioneel acterende toezichthouders kan ontmoeten die zorgvuldig bijeen worden gezocht. Marlies en Aafke kunnen als geen ander vanuit andere invalshoeken de taken, verplichtingen en verantwoordelijkheden van een toezichthouder belichten.

Connie Maathuis Voorzitter RvT Buitenfonds
en lid RvA ITvitae + St Leergeld Amersfoort

Wij maken graag ruimte voor u!


Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken om te ontdekken hoe ook u ruimte kunt maken? Neem dat contact op via het contactformulier.