MaakRuimte! om te doen,
wat de “bedoeling” is

Open programma’s

Naast ons incompany aanbod hebben we ook een aantal open programma’s. Voor deze programma’s kunt u zich aanmelden. In overleg bespreken we vervolgens of het programma aansluit bij u behoefte en bij de groepssamenstelling. Hieronder staan een aantallen van onze open programma’s, maar we hebben meer aanbod. Neem gerust contact op als u daar vragen over heeft.

3-daagse verbindend leiderschap

Het 3 daagse Verbinden leiderschapsprogramma is ontwikkeld door Aafke Osse en Sandra Adank, een zeer ervaren adviseur in systemische werken. In een kleine groep met deelnemers onderzoek je jouw valkuilen, triggers, kwaliteiten en patronen in jouw rol als verbindend leider. Dit versterkt en voedt zodat je nog meer vanuit verbinding met jezelf in contact met de ander, je kunt manifesteren in deze sterk veranderende wereld. Heerlijk toch?

 

Uiteraard zullen wij werken met opstellingen en communicatie stijlen. Het programma bestaat uit twee dagen inclusief een overnachting op een prachtige plek; “Buitenplaats de Hoornboeg” in Hilversum, de derde dag vindt een paar weken later op dezelfde locatie plaats. Wij kijken er naar uit om weer, live in een groep, gelijkgestemde mensen te inspireren.

 

Mogelijk past deze driedaagse verdieping jou, maar misschien denk je ook aan een collega of vriend(in)?

Kasteellezing en dialoog; “Ik ben omdat wij zijn, leiding geven aan de nieuwe sociale code”

Kasteellezing & Dialoog met Lifemuziek
6 okt van 14.00-17.00 + borrel

 

“Ik ben omdat wij zijn, leidinggeven aan de nieuwe sociale code” Kom je ook jouw ervaringen delen en verrijken?
Vertrekpunt “Ik ben omdat wij zijn” De coronatijd heeft ons in meer kluizenaarschap gebracht en doet ons bijna de waarde van de wij-factor vergeten. Welke blended wij-vorm past?

 

Na afloop ben je je meer bewust van welke factoren bepalend zijn voor een succesvolle on & offline samenwerking en heb je nagedacht over de gesprekken die jij wilt voeren met jouw medewerkers en over mogelijke afspraken om de nieuwe bedrijfscultuur te ondersteunen.

 

In de download vind je op de 2e pagina een link waar je je kan aanmelden via eventbrite; en ook bij deze Facturatie zal separaat plaatsvinden.

We kijken uit naar jullie komst. Uiteraard op Covidproef afstand

Trusted Board is voor mij een plaats waar ik andere professioneel acterende toezichthouders kan ontmoeten die zorgvuldig bijeen worden gezocht. Marlies en Aafke kunnen als geen ander vanuit andere invalshoeken de taken, verplichtingen en verantwoordelijkheden van een toezichthouder belichten.

Connie Maathuis Voorzitter RvT Buitenfonds
en lid RvA ITvitae + St Leergeld Amersfoort

Wij maken graag ruimte voor u!


Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken om te ontdekken hoe ook u ruimte kunt maken? Neem dat contact op via het contactformulier.